Sport a tenis


Jak jste na tom vy a sport? Abych se přiznala, tak já takhle sportuj velice ráda, protože já jsem se sportem vlastně vyrůstala. Můj otec byl sportovec a také trénoval tenis. Musím říct, že jsem na tenisu vlastně vyrůstala. Taky jsem docela měla opravdu pěkně našlápnuto k nějaké veliké hvězdné tenisové kariéře, ale bohužel jsem si udělala veliký úraz kolene, takže jsem potom rok a půl nemohla vůbec trénovat a také hrát tenis. Také jsem se musela vzdát jízdy na koni, což mě opravdu hodně bavilo a jezdila jsem na koni hlavně pro relax a také zábavu. Takže mě opravdu hodně mrzelo, že jsem se musela vzdát zrovna těchto dvou snů a těchto opravdu perfektních sportů, které mě lákaly opravdu už od dětství.

Tenis hraji ráda.

Takže jsem měla opravdu velikou radost, že jsem měla právě možnost dělat tyto oba dva sporty. Moje máma se totiž starala ve stájích o koně a také občas jezdila, takže já jsem měla velikou výhodu, že jsem se také kolikrát mohla projet na koni. U otce jsem zase měla veliké výhody v tom, že jak trénoval tenis, že jsem také mohla hrát kdykoliv se mi zachtělo. A protože otec byl opravdu perfektní a vyhledávaný tenisový trenér, tak mě také velice zaujalo to, jak on velice je pečlivý a také je poctivý, co se týká právě hvězdné kariéry tenisu. Pokud i vy máte rádi tenis, tak předpokládám, že také hrajete právě tento oblíbený sport s nějakým kvalitním trenérem.

Tenis mě baví.

Protože si dejte pozor, že pokud se naučíte nějakou sportovní techniku špatně, tak se potom to velice těžko odnaučíte a naučíte se to potom velice složitě to, co má být opravdu správné ve sportu. Proto jsem si řekla, že možná, když se vrátím zpět na hraní tenisu, že bych chtěla opět nějakého skvělého trenéra a zeptala bych se otce, jestli by mě ještě nechtěl trénovat. Anebo jestli by mi nepřipomenul pravidla tenisu. I když tenis není úplně složitý, tak je to velmi náročné na fyzičku, ale ta se dá trénovat pravidelným pohybem.