Levné a přitom kvalitní bydlení


Vlastnit v dnešní době stavební pozemek je jako vyhrát pěknou částku v loterii. Ačkoliv se to nezdá, tak i stavební pozemek o ploše 500 metrů čtverečních je výhra. Tyto pozemky jsou v dnešní době velice naražené a v některých krajích se prodávají za mnoho milionů. Pokud vás už tento problém netíží a stavební pozemek již máte, tak určitě přemýšlíte, jaký dům postavit. Pokud nechcete vyhazovat velké peníze a chcete mít ideální bydlení pro rodinu, tak zvolte montované domy bungalov.

montované domy

Pokud zvolíte montované domy, tak se můžete těšit nejen na velký výběr domů, ale také na možnost si vybrat, z čeho bude dům postavený. Můžete se tak rozhodnout, zda chcete zděný pórobetonem nebo dřevostavbu. Samozřejmostí je, že od toho se odvíjí konečná cena. Ovšem rozdíl není nijak markantní a je jen na vás, co zvolíte. Tato firma staví domy o nejrůznějších dispozicích a to 3+kk, 4+kk, nebo 5+kk. Samozřejmostí je i výběr střechy, tu si můžete nechat udělat sedlovou nebo valbovou. U každého jejich nabízeného domu si můžete prohlédnout kompletní půdorys a také fotografie domu. U všech domů zvlášť, je napsáno kolik činí užitná plocha domu a zastavěná plocha domu.

montované domy

Ve standartní výbavě můžete čekat také tepelné čerpadlo, fotovoltaický systém, základovou desku, hromosvod, podlahové topení a také francouzská okna. S ohledem na drahé energie jsou tyto energetické domy více než přínosné do budoucna. Za svojí působnost už firma udělala nespočet domů a rozhodně se na ní můžete spolehnout. Neváhejte si tak prohlédnout celou jejich nabídku, rozhodně tyto domy stojí za shlédnutí a nebudete toho litovat. Pokud tedy přemýšlíte nad stavbou domu, tak zkuste oslovit tuto firmu. Určitě si s vámi o vašem domě pobaví a navrhnou http://dotaceeu.cz/cs/Microsites/Navrhni-projekt/Uvodni-strana vám nejlepší možné řešení. Přece jenom jsou tu od toho, aby vám udělali hezký dům, ve kterém strávíte zbytek života.